The hovse. La pop up store de Navidad


El martes os contaba algunos de los sitios que visitamos durante nuestras vacaciones en Madrid. Ahora cuando lo recuerdo me entra morriña de estar allí con mis dos personas favoritas: Sr. Padre y Sr. Petit. Quedó en el tintero, porque merecía un post entero,  que os contara nuestra visita a la pop up store The hovse.
Se trata de una iniciativa de la agencia pop up Better es mejor, que se encarga de crear proyectos integrales que buscan nuevas formas de comunicar a través de experiencias efímeras.

The Hovse pretende ser una alternativa a los mercados navideños que hay por doquier, y quiere fomentar la compra con criterio y cabeza, optando por productos locales, diseñados y elaborados en nuestro país.

La tienda pop up está ubicada en una calle poco transitada de Madrid, en el barrio de Chamberí, y consta de tres pisos repletos de firmas con un mismo denominador común que es el de hacer las cosas bien, con gusto, con amor y de una forma muy cuidada

Allí encontraréis una selección de bonitismos y piezas únicas, de varios creadores y artistas.
Entre ellas podemos encontrar lanas de We are knitters, un fantástico rincón con una original escenografía con los productos de Mr. Wonderful, piezas de ropa con los diseños de Little Creative Factory, juguetes para los mas peques, los originales calcetines de la firma Socketineando, las fabulosas libretas Imborrable, con sus múltiples diseños, y detalles y decoración para el hogar de la mano de La casita de margaux, Lua nord o Real fabrica española, entre muchas otras.
No faltaban objetos de joyeria como las piezas inspiradas en el fondo marino de nuestras costas de Inés Susaeta, ceràmica de la mano de Nuria Blanco y sus vajillas pintadas a mano o téxtiles como las fantásticas alfombras de Anticuana.
En la tercera planta encontraréis todo lo necesario para el estomago, tanto para hidratarse con un buen vermut o con una limonada, o para comer una tapa o un crep. 

En definitiva, The hovse te ofrece una experiencia completa y para todos los sentidos, donde pasar un buen rato rodeados de cosas bonitas y preparadas con mucho gusto.

Podéis visitar esta pop up store hasta el próximo 24 de diciembre, así que apuntarlo en la agenda y no faltéis a este evento.  Yo es el primero que visito de los chicos de Better es mejor, pero a partir de ahora voy a estar muy pendiente de los nuevos planes que nos proponen porque valen mucho la pena.

Y cambiando de tema, recordaros que tengo pendiente una entrada con uno de mis sitios favoritos de Madrid, así que la semana que vine tendremos otra sesión de tesoros de la capital. Además, también quiero mostraros el regalo que le preparé a Sr. Padre por su 30 cumpleaños. Estad atentos!!

Que tengáis un buen jueves y mejor finde!!! 

***

Dimarts us explicava alguns dels llocs que vem visitar durant les nostres vacances a Madrid. Ara quan ho recordo m'entra morriña de ser-hi amb les meves dues persones preferides: Sr. Pare i Sr. Petit. Va quedar pendent, perquè mereixia un post sencer, que us expliqués la nostra visita a la pop up store The hovse.

Es tracta d'una iniciativa de l'agència pop up Better és millor, que s'encarrega de crear projectes integrals que busquen noves formes de comunicar a través d'experiències efímeres.

The Hovse pretén ser una alternativa als mercats nadalencs que hi ha per tot arreu, i vol fomentar la compra amb criteri i cap, optant per productes locals, dissenyats i elaborats al nostre país.

La botiga pop up està ubicada en un carrer poc transitat de Madrid, al barri de Chamberí, i consta de tres pisos plens de firmes amb un mateix denominador comú que és el de fer les coses bé, amb gust, amb amor i d'una forma molt acurada.

Allà trobareu una selecció de coses boniques i peces úniques, de diversos creadors i artistes.
Entre elles podem trobar llanes de We are knitters, un fantàstic racó amb una original escenografia dels productes de Mr. Wonderful, peces de roba amb els dissenys de Little Creative Factory, joguines per als més petits, els originals mitjons de la firma Socketineando, les fabuloses llibretes Imborrables, amb els seus múltiples dissenys, i detalls i decoració per a la llar de la mà de La casita de margaux, Lua nord o Real fábrica española, entre moltes altres.
No faltaven objectes de joieria com les peces inspirades en el fons marí de les nostres costes d'Inés Susaeta, ceràmica de la mà de Núria Blanco i les seves vaixelles pintades a mà o tèxtils com les fantàstiques catifes de Anticuana.
A la tercera planta hi trobem tot el necessari per l'estómac, tant per hidratar-se amb un bon vermut o amb una llimonada, o per menjar una tapa o crep.
En definitiva, The hovse t'ofereix una experiència complerta i per a tots els sentits, on passar una bona estona envoltats de coses boniques i preparades amb molt de gust.

Podeu visitar aquesta pop up store fins el proper 24 de desembre, així que apunteu-ho a l'agenda i no falteu a aquest esdeveniment. Jo és el primer que visito dels nois de Better és millor, però a partir d'ara estaré molt pendent dels nous plans que ens proposin perquè valen molt la pena.

I canviant de tema, recordar-vos que tinc pendent una entrada mostran-vos  un dels meus llocs preferits de Madrid, així que la setmana vinent tindrem una altra sessió de tresors de la capital. A més, també vull mostrar-vos el regal que li vaig preparar a Sr. Pare per al seu 30 aniversari. Estigueu atents !!

Que tingueu un bon dijous i millor cap de setmana !!!



Si te gusta el blog, suscríbete introduciendo tu mail:


2 comentarios

  1. Quina enveja Aina!! Aquests plans m'encanten, pero bueno, millor no em queixo que jo dissabte vaig al Festivalet! Aviam si podem intentar fer compres més sostenibles aquest Nadal. Ah! I estic desitjant veure el regal que li vas preparar al Sr. Pare ;-) Una abraçada enorme!

    ResponderEliminar
  2. Siii! a mi també!! quina enveja el festivalet!! jo fa anys que vull anar-hi pero sempre em pilla la setmana abans de festes, i clar, just baixo a barcelona la setmana següent a estar amb la family y se'm solapa massa. Disfruta molt!!! Bon cap de setmana bonica!!

    ResponderEliminar

© galiana street
Maira Gall